Tanssillinen liikunta

Lavatanssin alkeet

Opi tanssimaan mukavasti pienryhmässä. Tunti sopii aloittelijoille ja vähän tanssineille.

Tunnilla opetellaan lavoilla tanssittavien tanssien perusteita, peruskuvioita, parityöskentelyä, rytmiikkaa ym.

Kesto 60 min.

Lavatanssin alkeet tällä hetkellä vain ostopalveluna pareittain tai pienryhmässä.    Kysy lisää   Kaisalta,   050 4773646  tai  s.postilla   kaisa@kuntostep.fi

Suosittu LatinoHips  

LatinoHips on kaikille sopiva, iloinen ja vauhdikas tanssillinen tunti. Opit tanssimaan ja saat liikettä lantioon, mutta tekninen hienosäätö jää tanssikouluille.                 

’Kesto 60 min.   Paikka:  Ulmalan tanssisali,  Louhenkatu 9. ( Säästöpankin  alakerta )

Ohjaaja Kaisa

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on  hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jossa tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit lavatanssiaskeleiden perusteet. Lavis on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi. Laviksen periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumatonkin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.

Kesto 60 min    Paikka:  Ulmalan tanssisali,  Louhenkatu 9.  ( Säästöpankin alakerta )

Ohjaaja Kaisa

Kuntosalsa

Hauska ja hikinen tanssillinen tunti, mikä etenee musiikkikappale kerrallaan. Biisejä on laidasta laitaan suomisalsasta tämän hetken hittibiiseihin. Liikkeet voi jokainen tehdä oman taitonsa mukaisesti, omalla tyylillä ja teholla. Askeleita ei käydä läpi etukäteen jolloin pääasia ei ole se teetkö liikkeet tai koreografian oikein, vaan se että tunnet tanssivasi ja toivottavasti samalla saat hauskalla tavalla hien pintaan.

Kesto 60 min.   Paikka:  Ulmalan tanssisali, Louhenkatu 9.  ( Säästöpankin alakerta )

Ohjaaja Kaisa

Varaa aika tunneille kätevästi netistä

Yhteystiedot
Pohjolankatu 21
74120 Iisalmi

Avoinna
Joka päivä klo 5-23 avainkortilla

Sivuston toteutus Mainospalvelu Manti